Dag van het park zondag 26 mei 2019

dagvanhetparkDag van het Park wordt op zondag 26 mei 2019 van 12.00 uur tot 17.00 uur in Het Kalheupinkpark. Het is al de 5e keer dat Innerwheel Oldenzaal deze dag organiseert. www.innerwheeloldenzaal.nl.

 

Verschillende artiesten zullen hun opwachting maken om de bezoekers te amuseren. Een gevarieerd aanbod aan amusement, kunst en kinderspelen, diverse optredens, live muziek, verkoop voorjaarsproducten, hapjes en drankjes voor jong en oud!

Iedereen is welkom. Toegang is gratis.

Zie ook:

https://www.visittwente.nl/agenda-item/60156/Dag-van-het-Park-2019-in-het-Park-Kalheupink/

De Dag van het Park wordt op initiatief van de ANWB gehouden en is een landelijk initiatief om de parken in de steden in de schijnwerpers te zetten. . Oorspronkelijk is het een Belgisch idee en wordt deze dag daar al sinds 1992 trouw gevierd.

In 2004 is dit idee door Nederland overgenomen en ooit zal deze dag niet meer weg te denken zijn van de kalender. Van oorsprong is het een dag om extra aandacht te vragen voor het binnenstedelijk groen.

Veel parken worden op deze dag omgetoverd tot levendige ontmoetingsplaatsen waar men zich de hele dag kan vermaken met zowel culturele, sportieve als culinaire activiteiten. Zowel jong en oud kan zich vermaken, een ideale kans dus om er een leuke en afwisselende dag van te maken.

Reageren is niet mogelijk