Park activiteiten

Parkactiviteiten 2019 /2020:

Zondag 5 mei 2019: Heurnetocht.  Organisatie door Loopgroep de Lutte (5 – 35km)

Zondag 26 mei 2019: 12:00 -17:00 uur Dag van het park, georganiseerd door Innerwheel Oldenzaal met veel muziek en activiteiten

Vrijdag 14 juni 2019 17:00 uur: Haringparty georganiseerd door de Serviceclub Lions.

Zondag 16 juni 2019, Vaderdag,  vindt in het park het picknickconcert plaats, verzorgd door Koninklijke Harmonie Semper Crescendo

Zondag 30 juni 2019: Joliens Theaterhuis, picknick en muziek voor genodigden.

Op 4 oktober 2020 bestaat de Gelderman Stichting 100 jaar. Geheel 2020 zal in het teken staan van dit jubileum. Welke activiteiten er allemaal gaan plaatsvinden is nog een verrassing maar het zal interessant zijn voor de gehele Oldenzaalse bevolking van jong tot oud.

Koningsspelen Nutsschool KalheupinkHoewel het park in principe vrij toegankelijk is willen wij als Gelderman Stichting en eigenaar van het Kalheupink park graag tijdig weten indien scholen of andere instellingen activiteiten willen organiseren in het park.

Hiervoor dient u ruim van te voren contact op te nemen met ons secretariaat, elders vermeld op deze website.

Indien melding niet tijdig plaats vindt behoudt het bestuur zich het recht voor om gebruikmaking en toegang tot het park te weigeren.

Reageren is niet mogelijk